Lisanne en Jennemieke wandelen van Type één naar Type géén

Lisanne en Jennemieke

( Member of team: Dam tot Dam Wandeltocht 2016 )

Raised

525
104% reached of my target amount € 500
Qr
Beste allemaal, 

 

De weg van Type één diabetes naar Type géén diabetes is een weg van vele stappen. 
Helaas heeft Lisanne dag in dag uit te maken met Type één en weet zij als geen ander dat Type géén zoveel beter en makkelijker is. Daarom hebben wij besloten om samen ons beste beentje voor te zetten en van Dam tot Dam te wandelen maar ook van Type één naar Type géén.

Een wereld zonder type één diabetes dat is de missie van JDRF. Om die missie te realiseren, initiëren, stimuleren en finacieren zij het allerbeste onderzoek ter wereld. 

 

Op 17 september 2016 wandelen wij van Dam tot Dam en van Type één naar Type géén. Natuurlijk vinden wij het leuk om jullie bij de finish te zien!

Help ons om Type 1 Diabetes de wereld uit te helpen en doneer via de 'doneer nu' knop.


Jennemieke & Lisanne


Diabetes. Je bent er altijd mee bezig. Als ik wakker word, als ik ga slapen, als ik wil eten, als ik wil drinken, als ik wil sporten, als ik wil dansen, als ik ga werken of als ik een dag thuis ben.

Niet te vergeten wanneer je ziek bent, verkouden, gestrest, moe bent of juist te lang hebt geslapen. Een drukke dag op het werk heeft een andere uitwerking dan een rustige dag. Er is geen moment dat je niet aan je diabetes denkt.

Trots. Trots, dat ik dit al jaren weet te managen. Trots, dat ik na de controle in het ziekenhuis altijd weer naar huis kan, nooit hoef te blijven. Trots, dat ik nog geen hypo's heb gehad waarbij ik mijn bewustzijn ben verloren. Trots, dat mijn lichaam mij nog altijd 's nachts wakker maakt als ik een hypo heb. Trots, dat ik een energieke jonge vrouw ben. Trots, dat ik een energieke chronisch zieke jonge vrouw ben. Trots, dat ik de Dam tot Dam ga lopen met Jennemieke. Trots, op wie ik ben. Met of zonder diabetes. Op naar type géén. Want ondanks alles, maakt dat het leven toch een stuk draaglijker!