Hanneke fietst voor een wereld zonder Diabetes Type 1

Hanneke Stuart

( Member of team: Ride to Cure Rotterdam - Drimmelen - Rotterdam )

Raised

726
725% reached of my target amount €100

Beste sponsors,

Dankzij jullie hulp is het ons gelukt om een enorm bedrag bij elkaar te fietsen. Als ook de toegezegde bedragen nog worden gestort, is Jos goed voor 575 euro en Hanneke voor maar liefst 675 euro. Met z'n allen hebben we daarmee bijna een vijfde van het totale sponsorbedrag van de tocht bijeen gebracht!

Daar zijn we hartstikke blij mee. Natuurlijk vooral omdat het geld wordt besteed aan onderzoek om diabetes beter te behandelen,te genezen en misschien wel te kunnen voorkomen. Maar ook omdat we het geweldig vinden te merken dat zo veel familieleden, vrienden, studenten, kennissen en collega's met Teun meeleven! We vinden het hartverwarmend om dat te ervaren.

Uiteindelijk hebben we 90 kilometer gefietst. Geen makkelijke tocht vanwege de wind, regen en de best wel lage temperatuur onderweg. Vooral op de Van Brienenoord- en Moerdijkbrug over het Hollands Diep blies de wind ons bijna van de fiets. Maar ons hoor je niet klagen hoor! Voor zo'n bedrag mag je best een beetje afzien. Bovendien hebben we ook mooie stukken gereden: door oude wijken van Rotterdam, langs de Kralingse plas en door kleine plaatsjes waar we het bestaan niet van wisten.

Kortom: het was een feest om te doen en daar hebben jullie fors aan bijgedragen. Nogmaals dank voor alle bedragen en tot snel.

Groetjes,

Hanneke en Jos.