Joop Zoetemelk Classic 2016

Joop Zoetemelk Classic. Met Zoetemelk en Zoetbloed, van Type één naar Type géén!
from €12,500 (103%)

Op zaterdag 19 maart staat alweer de 3e etappe van de 'JDRF NL Ride to Cure T1D' op het programma: de Joop Zoetemelk Classic te Leiden. 

Niemand minder dan Tourwinnaar en Wereldkampioen Joop Zoetemelk zal het startschot lossen van het eerste grote Nederlandse fietsevenement van 2016. Voor ons zal dit betekenen dat Joop Zoetemelk het startschot lost om van Type één naar géén te fietsen!

Het is niet meer mogelijk om je voor de Joop Zoetemelk Classic in te schrijven. Uiteraard kan je nog wel doneren, klik daarvoor op de 'doneer nu' knop!

View all
13-03-2017 | 20:51
26-03-2016 | 17:24 Joost is voor een goede zaak bezig, daarom doneren wij graag voor dit goede doel
26-03-2016 | 08:17
22-03-2016 | 22:59
21-03-2016 | 18:44
View all

Praktische Info

15-03-2016 | 16:05 Beste Fietser,Zaterdag is het zover! Jij staat aan de start van de 10e editie van de Joop Zoetemelk Classic!In de onderstaande email vind je alle praktische informatie voor aanstaande zaterdag.Het streefbedrag komt steeds dichterbij. Het is nu zaak om in de allerhoogste versnelling te trappen en dat laatste beetje energie op weg naar Type géén in te zetten. Help jij ons mee om het streefbedrag te halen? ProgrammaHet programma ziet er als volgt uit:08:30 – 09:30 uur               Verzamelen, uitdelen startnummers en shirts09:30 uur                            Groepsfoto met Team JDRF09:45 uur                            Gezamenlijke start Team JDRF (algehele startschot wordt eerder gegeven)Vanaf     09:45 uur              Fietsen van Type één naar Type géén!Tot          17:00 uur             Heldenonthaal bij de finishAdres en parkerenHet adres van het start en finish gebied is 'Willem van der Madeweg 1' te Leiden. Parkeren moet echter stuk verderop, houdt hiervoor de 'Industrieweg' te Zoeterwoude aan.VerzamelenWe verzamelen op de plek van de ster op onderstaande afbeelding. Uiteraard zijn we te herkennen aan de JDRF vlaggen. Op deze verzamelplek liggen de startnummers, shirts, bidons (bij meer dan € 125,- sponsorgeld) en wat eten en drinken klaar.Openbaar vervoerUiteraard kan je ook met je fiets in de trein naar Leiden komen. Het dichtstbijzijnde station is Leiden Lammenschans. Vanaf dit station is het een kleine 10 minuten fietsen. Vanaf Leiden Centraal is dat ongeveer het dubbele.Shirt, startnummer en bidonJouw JDRF Fietsshirt, startnummer en bidon (de bidon krijg je als je meer dan € 125,- op je pagina hebt staan) liggen klaar op het verzamelpunt.Kleding en weerDe weersvoorspellingen zijn aardig maar op de fiets kan het de wind nog altijd behoorlijk fris aanvoelen. Zorg dus voor voldoende laagjes met bijvoorbeeld een windstopper. Het zou fantastisch zijn als iedereen zijn JDRF Fietsshirt als buitenste laag kan dragen, voor zoveel mogelijk bekendheid voor onze strijd tegen Type 1 Diabetes.Houdt er ook rekening mee dat een helm ten allen tijden verplicht is!Eten en drinkenBij start en finish is het nodige aan energie en dorstlessers aanwezig om de krachten op peil te houden. Ook onderweg is er een verzorgingspost van de Joop Zoetemelk Classic organisatie waar even bijgetankt kan worden. Zorg er echter vooral ook voor je zelf goed voorzien bent om hypo’s en honger op te vangen. Last-minute sponsortipDelen, delen, delen! Deel je sponsorpagina op zoveel mogelijk manieren bij zoveel mogelijk mensen en maak duidelijk dat je graag een donatie krijgt zodat we Type één kunnen veranderen in Type géén! Email, Whatsapp, SMS, Facebook, LinkedIn of Face to face: deel je pagina en help ons op weg…    Vragen?Hopelijk weet je mij inmiddels te vinden, dus bel, mail of whatsapp gerust!Hartelijke groet,Ties Oberse:  tobers@jdrf.nlm: +31 (0)6 48 92 12 53  
Read more