Suikerrun Rotterdam

Bo van Hagen
from €500 (136%)

Zondagochtend 27 november organiseer ik de Suikerrun Rotterdam. Ik ga dan twee keer om de Kralingse plas heen rennen om geld op te halen voor Stichting JDRF.

Een jaar geleden liep ik daarom samen met JDRF de Dam tot Dam Wandeltocht en omdat ik het een fijne manier vond om bij te kunnen dragen aan een mogelijke genezing van mijzelf en zoveel anderen, besloot ik dit jaar weer een actie te doen. Een jaar geleden haalde ik €430 op!

Mijn persoonlijke pagina van toen kun je vinden via deze link: https://www.teamjdrf.nl/actie/bo-van-hagen-2

Het doel voor dit jaar? €500!

Dit geldbedrag wil ik gaan ophalen door een hardloopevenement te organiseren met twee verschillende afstanden:

-5 km (1 rondje om de Kralingse plas)

-10 km (2 rondjes om de Kralingse plas)

Liever meelopen/-fietsen/-skateboarden/-skaten/-steppen? Ook dat mag!

Meedoen kan door €10,- of meer te doneren aan JDRF op mijn persoonlijke pagina. Stuur vervolgens even een mailtje naar bovanhagen@hotmail.com, waarin je vermeldt dat je wilt deelnemen aan de Suikerrun en welke afstand je graag zou willen rennen. Ik neem dan contact met je op voor aanvullende informatie zoals de exacte startlocatie en tijd waarop we verzamelen.

Deelnemers krijgen een startnummer met naam en na afloop zal er voor iedereen fruit, water en een bedankje klaarstaan. Ook zullen er gratis rolletjes dextro en infoboekjes over Diabetes en JDRF te verkrijgen zijn.

Voor de nieuwsgierige deelnemers met een beetje lef zal er zelfs een bloedglucosemeter aanwezig zijn waarmee aan de hand van een vingerprikje zowel voor als na het sporten de bloedsuiker gemeten kan worden. Net alsof je even diabetes hebt dus!

Parkeren in de buurt van de startlocatie is gratis, maar als je op de fiets kunt komen, zou dat fijn zijn i.v.m. het beperkte aantal parkeerpaatsen.

Wil je niet deelnemen aan de Suikerrun, maar wel sponsoren, doneren of op een andere manier meehelpen? (Denk aan: fotograferen/filmen, helpen met opbouwen van de startlocatie, al fietsend muziek verzorgen voor de deelnemers, toezicht houden bij de start- en finishlocatie tijdens de run, etc.) Ook dan ben je van harte welkom om contact met mij op te nemen. Gebruik hiervoor eveneens het volgende mailadres: bovanhagen@hotmail.com

Iedere donateur maakt automatisch kans op het hardloopshirt dat door middel van loting weggegeven gaat worden. Als je de gelukkige winnaar bent, krijg je na afloop van het evenement een mail waarin gevraagd zal worden naar je kledingmaat en postadres.

Samen helpen we type 1 Diabetes de wereld uit; van type één naar type géén!

LET OP!! Er is een maximum van 40 deelnemers, dus wees er snel bij!

De Suikerrun Rotterdam wordt mede mogelijk gemaakt door Pep-dex dextro.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
30-11-2016 | 22:29
27-11-2016 | 23:35
27-11-2016 | 16:26
27-11-2016 | 13:45
27-11-2016 | 12:25