Het einde van Jet als Diabeet (maar het begin van "... als Diabeet")

03-02-2019 | 12:53

Jet is nu officieel gestopt als diabeet. Er is een filmpje geupload op onze actiepagina waarin ze verteld hoe ze het heeft ervaren en wat ze ervan geleerd heeft. Vergeet niet om deze te bekijken! :)
Verder wil ik iedereen namens ons beiden bedanken voor alle steun en donaties! Als diabetespatiënt is het natuurlijk geweldig om dit zo te zien dat mensen niet alleen een centje bij willen dragen, maar vooral dat ze de steun geven en trouw lezen wat wij schrijven! Natuurlijk moet Jet ook flink in de schijnwerpers gezet worden, want een zus die zo actie wilt voeren is heel speciaal! Dankjewel Jet, je bent mijn held :)
Daarnaast wil ik alle kinderen uit groep 8 van de Marlijn bedanken. Deze toppers hebben een week lang honden uitgelaten, statieflessen ingezameld en de lekkerste baksels verkocht. Met deze actie hebben ze maar liefst €350,- opgehaald in een week. Super mooi initiatief van de leerlingen en wij zijn ze super dankbaar!! 

Nu is er ten slotte nog één vraag die we jullie willen vragen: wie neemt het over van Jet? Wie durft de challenge aan en wil ook een week leven als diabetes patiënt? Hiermee kunnen we niet alleen ervoor zorgen dat er meer geld opgehaald wordt, maar hiermee zorgen we met zijn allen dat diabetes niet langer meer voor 80% van de Nederlanders een onbekende ziekte is! Samen gaan we van type 1 naar type géén :) Mocht je interesse hebben, meld je dan aan bij ons (of JDRF), dan kunnen wij voor meer informatie zorgen :)

Super bedankt iedereen en jullie horen zeker meer van ons!!

- Anna Karreman