Normal d2085d15cb3932603923655305163d88b0e6beb9

Dam tot Damloop 2021: 10 Engelse Mijl

Still to go:

Exact programma (tijd, locaties) volgt nog. Houd deze pagina en je e-mail (eventueel spambox) nauwlettend in de gaten. 

Haal je hardloopschoenen maar uit de kast, want je kunt je vanaf nu inschrijven voor de JDRF Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl op zondag 19 september! De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste lopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken deze run van 16 kilometer zo bijzonder. Ren jij mee? 

Inschrijven kost EUR 60,-  Na het inschrijven ontvang jij automatisch een sponsorpagina, waarmee jij geld kunt ophalen voor onderzoek naar type 1 diabetes!

Tevens krijg je een:

  • Startbewijs
  • Gunstige startpositie
  • JDRF T-shirt
  • Een persoonlijke sponsorpagina. Hiermee kun jij jouw run laten sponsoren en haal je geld op voor onderzoek naar type 1 diabetes!

SCHRIJF JE IN!

VIP

Doe jij mee met de 10 EM en haal jij met jouw sponsorpagina meer dan EUR 150 op? Dan ben jij nog vóór de start welkom op het VIP Deck in hartje Amsterdam met een prachtig uitzicht over de start, feestelijke ontvangst met hapjes en drankjes, het JDRF team en bekendmaking van het opgehaalde bedrag voor onderzoek. Daarnaast ontvang je een speciaal JDRF-hardloopshirt. 

*Let op: Er is plek voor maximaal 40 deelnemers en/of gasten. Het is alleen mogelijk om gasten mee te nemen wanneer er per gast een aanvullend bedrag van EUR 150 is opgehaald aan sponsoring. Vol = vol. 

Programma

Volgt z.s.m. 

*Let op: Voor VIP's wordt het programma persoonlijk gecommuniceerd via e-mail. 

Coronamaatregelen 2021 en eventuele aflasting

Meer informatie over de coronamaatregelingen vind je hier. Let op: bij aflasting blijven gegeven donaties en sponsors staan. 

Vragen?

 Neem contact op met Ronnie van der Linden via rvanderlinden@jdrf.nl / 06 18 39 56 90