Dam tot Damloop 2019: Ren voor Type 1!

Normal 924f3d8e0c9f749b1a3050b6e29eeb679ee43e2b


Kom in beweging voor Type 1 Diabetes

Hallo sportieveling,

Kom in beweging voor Type 1 Diabetes en meld je nu al aan voor de Dam tot Damloop 2019, 10 Engelse Mijl. Ren mee op 22 september (voorlopige data) en laat jouw kilometers sponsoren voor JDRF. Samen van Type één naar Type géén!  Wij hebben een startbewijs voor je klaarliggen.

 

Bewegen is goed voor iedereen

Bewegen is gezond. Je voelt je er niet alleen fitter en gezonder door, maar je verkleint ook de kans op allerlei ziekten. Door lekker te bewegen houd je ook je gewicht op pijl, verbetert je humeur, je hebt meer energie én het kan helpen om beter te slapen.

Bewegen is ook goed voor mensen met Type 1 Diabetes

Ook voor Type 1 Diabetes patiënten is voldoende bewegen belangrijk. Het zorgt voor betere controle over de bloedglucose, een lagere bloeddruk, een lager gewicht, betere elasticiteit van de vaten en minder vetten in het bloed. Door te bewegen wordt ook de kans op complicaties door Type 1 Diabetes verkleind.

JDRF maakt onderzoek mogelijk naar Type 1, zodat kwaliteit van leven van deze mensen verbetert wordt. Met jou, als waardevolle aanvulling, in het team van JDRF kunnen we nóg meer verschil maken!

 

Ren jij mee?

Meedoen met de Dam tot Damloop kan een extra stimulans zijn om te blijven bewegen én je draagt bij aan onderzoek naar Type 1. De Dam tot Damloop 2019 vindt plaats op zondag 22 september en de afstand van Amsterdam naar Zaandam is 16 kilometer. Gelukkig heb je nog genoeg maanden om voor deze afstand te trainen!

Schrijf je nu in en ga samen met JDRF van Type één naar Type géén!

 

Heb je een vraag over de Dam tot Damloop? Neem dan contact op via kominactie@jdrf.nl.