Dam tot Dam Wandeltocht 2019: elke stap telt!

Normal 9a44c0f188a127a000e6113457df3c3b82c851f9

 

Wandel mee voor Type 1 Diabetes

Hallo sportieve wandelaar,

Kom in beweging voor Type 1 Diabetes en meld je nu al aan voor de Dam tot Dam Wandeltocht 2019. De gezelligste wandeltocht van het jaar! Wandel mee op zaterdag 21 september (voorlopige data) en laat jouw kilometers sponsoren voor JDRF. Samen van Type één naar Type géén!  Wij hebben een startbewijs voor je klaarliggen.

 

Wandelen is goed voor iedereen

Wandelen is gezond. Je voelt je er niet alleen fitter en gezonder door, maar je verkleint ook de kans op allerlei ziekten. Door lekker te bewegen houd je ook je gewicht op pijl, verbetert je humeur, je hebt meer energie én het kan helpen om beter te slapen.

Wandelen is ook goed voor mensen met Type 1 Diabetes

Ook voor Type 1 Diabetes patiënten is voldoende bewegen belangrijk. Het zorgt voor betere controle over de bloedglucose, een lagere bloeddruk, een lager gewicht, betere elasticiteit van de vaten en minder vetten in het bloed. Door te bewegen wordt ook de kans op complicaties door Type 1 Diabetes verkleind.

JDRF maakt onderzoek mogelijk naar Type 1, zodat kwaliteit van leven van deze mensen verbetert wordt. Met jou, als waardevolle aanvulling, in het team van JDRF kunnen we nóg meer verschil maken!

 

Wandel jij mee?

Meedoen met de Dam tot Dam Wandeltocht kan een extra stimulans zijn om te blijven bewegen én je draagt bij aan onderzoek naar Type 1. De Dam tot Dam Wandeltocht 2019 vindt plaats op zaterdag 21 september (voorlopige data) en de afstand bedraagt 20 kilometer.

Schrijf je nu in en wandel samen met JDRF van Type één naar Type géén!

 

 Heb je een vraag over de Dam tot Dam Wandeltocht. Neem dan contact op via kominactie@jdrf.nl.