Terugblik Dam tot Dam weekend 2018

Evenement is afgesloten

 

Wat een waanzinnig weekend hebben wij achter de rug! Hardlopers, fietsers, wandelaars, vrijwilligers en enthousiaste toeschouwers maakten van de Dam tot Damloop 2018 een weekend om niet snel te vergeten!


Ondanks het herfstachtige weer met regen en wind hebben onze toppers het geweldig gedaan! Deelnemers werden door de toeschouwers tot aan de finish toegejuicht.  En dat allemaal voor dat ene doel: samen van Type 1 naar Type geen!


Team Rabobank finisht als eerste!

10 toppers van Team Rabobank Gooi & Vechtstreek liepen voor JDRF dé klassieker, de Damloop 10 Engelse Mijl. Zij gingen samen van start vanaf de Dam in Amsterdam, door de befaamde IJtunnel richting de gezellige straten van Zaandam om uiteindelijk als allereerste van alle goede doelen teams over de finish te komen. In een waanzinnige toptijd van 05:39:55!


Mooi bedrag opgehaald voor Type 1 Diabetes

Er is voorafgaand en tijdens de Damloop een fantastisch bedrag opgehaald voor onderzoek om het leven van zo’n 150.000 mensen in Nederland met Type 1 Diabetes structureel te verbeteren. Én om uiteindelijk Type 1 te genezen! Wij zijn al ontzettend trots op dit mooie resultaat. Maar je kunt deze week nog een donatie doen!

 

Bedankt!

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde  Dam tot Damloop en we zien jullie graag volgend jaar weer aan de start. Bedankt allemaal!

 

JDRF Nederland

kominactie@jdrf.nl