1/2 Marathon Valencia to turn Type One into Type None!

Miranda Swierstra

Raised

2.575
171% reached of my target amount €1.500
Qr

Still to go:

Helaas wilde ik de 1/2 marathon van Valencia vorig jaar al lopen, maar deze ging door COVID-19 natuurlijk niet door! Maar nieuwe jaar, nieuwe kansen! 24 oktober 2021 staat de 1/2 marathon van Valencia gepland en ik ben vastberaden deze te gaan lopen of in ieder geval een 1/2 marathon op deze datum. Hieronder mijn verhaal: 

September 2016 kreeg ik de diagnose type 1 diabetes op 21-jarige leeftijd. Ik stond vol in het leven en was vastberaden om mijn dromen waar te maken. De diagnose kwam als een harde klap aan, in een keer leek alles onzeker. Kan ik nog wel reizen en sporten zoals ik voorheen deed? Kan ik nog wel dierenarts worden en wat nu als ik complicaties krijg op latere leeftijd? Angst en paniek... Verdriet om het verlies van mijn leven toen ik nog gezond was. 

Nu inmiddels 5 jaar verder ben ik beter in staat om in mogelijkheden te denken. Ik kan nog steeds reizen en dierenarts worden! Al is het zeker niet altijd even makkelijk.

Al de dromen die ik vroeger had, kan ik nog steeds waarmaken. Er is alleen één droom bijgekomen en dat is van Type 1 naar type géén! 

Daarom ren ik de 1/2 marathon van Valencia. Niet alleen voor mijzelf, maar voor iedereen met Diabetes en voor iedereen die een zoon/dochter, vriend/vriendin of andere familielid heeft met deze chronische ziekte. 

Help mij en help ons! Elke kleine bijdrage helpt!