Sponsor de fietstocht voor een wereld zonder Type 1 Diabetes - T1D

Arjen van Dam

( Member of team: Ride to Cure Rotterdam - Drimmelen - Rotterdam )

Raised

515
108% reached of my target amount €475
Qr

Het is gelukt! ondanks het slechtere weer (gaf een passende dimensie aan de deelneming hieraan :-)), om de tocht van 160 km uit te rijden. Iedereen nog bedankt voor de sponsoring, we hebben een heel mooi bedrag voor JDRF kunnen verwerven.

>>>>>>>>>>>>>>>>>

Op zaterdag 11 april fiets ik de 160km VLS On Tour Rotterdam-Drimmelen-Rotterdam, hierin doe ik mee met JDRF van Type één Diabetes naar Type géén. Steun mij voor een wereld zonder T1D & daarmee ook Lars waardoor we samen nog veel meer bergjes op de fiets kunnen beklimmen.

JDRF zorgt wereldwijd voor de financiering van onderzoek dat zorgt voor een gemakkelijker leven met Type 1 Diabetes, genezing- en voorkoming van T1D. De impact op de dagelijkse gang met T1D is groot, 4 keer glucose meten (bloedprikken), 4 keer insule nemen (prikken) en continue letten op & rekenen met eten en activiteiten. De ontwikkelingen in het gemak en hulpmiddelen hierin gaan zeer snel en JDRF speelt hier een belangrijke rol in. Als de ontwikkelingen en de financiering hiervan zo doorgaan dan kan de wereld voor personen met T1D er over 5-10 jaar wel eens veel prettiger uitzien. Vandaar mijn betrokkenheid in deze actie en hoop dat we ook op je steun kunnen rekenen.

Ik zal tijdens de rit foto's maken en daarna zsm een mooi verslag op de website plaatsen.

Met vriendelijke groet

Arjen van Dam