Kom in actie tegen type 1 diabetes

In Nederland hebben zo'n 120.000 mensen type 1 diabetes. Deze ziekte slaat vaak op jonge leeftijd, volkomen willekeurig toe en is niet te voorkomen. Mensen met type 1 diabetes moeten elke dag insuline spuiten, maar type 1 is meer dan bloedprikken en insuline toedienen. De ziekte kan een groot effect hebben op het lichaam. Het is een soort 'sluipmoordenaar' die kan leiden tot blindheid, nierschade en hart- en vaatzieken. type 1 diabetes heeft een enorme, voor anderen vaak onzichtbare, impact op het dagelijks leven van patiënten en dat van hun gezin. Type 1 diabetes is helaas nog niet zomaar te genezen, maar daar zet JDRF zich voor in!
 

Kom in actie!

Doe mee aan een bestaand evenement, zoals de Dam tot Damloop, Damloop Wandeltocht of de Nijmeegse Vierdaagse en laat je sponsoren voor JDRF. Je kunt natuurlijk ook zelf een actie starten.  Maak een actiepagina aan door op de 'Start actie' knop te klikken en met enkele stappen heb je je eigen sponsorpagina waarop mensen via een donatieknop kunnen doneren!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Ga de ultieme wandeluitdaging aan en loop mee met de Nijmeegse Vierdaagse voor JDRF en een wereld zonder type 1 diabetes! In 30, 40 of 50 kilometer per dag wandel je in en rondom Nijmegen mee met het meest bijzondere en spectaculaire wandelevenement van Nederland. Loop mee van 21 t/m 24 juli en laat jouw kilometers sponsoren voor JDRF.  Elke stap gaat dan niet alleen van start naar finish, maar ook van type één naar type géén!  Hoe doe je mee? Schrijf je in voor de Vierdaagse via www.4daagse.nl Zodra je verzekerd bent van eens startbewijs klik je op deze pagina op 'start actie' Je maakt dan een persoonlijke sponsorpagina aan Maak een plan hoe je deze sponsorpagina gaat delen om zoveel mogelijk geld op te halen voor T1D onderzoek Doen! Deel je pagina, houd iedereen op de hoogte van je trainingsarbeid en herhaal je oproep tot donatie!
Nijmeegse Vierdaagse 2020