Kom in actie voor een wereld zonder T1D

Type 1 diabetes heeft een enorme impact op het leven van zo’n 120 duizend mensen in Nederland. Zo’n 15 duizend daarvan zijn kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Het aantal mensen met type 1 diabetes stijgt elk jaar en de groei is het grootst bij kinderen onder de 5 jaar. Om deze conditie te genezen en om betere behandelmethodes beschikbaar te maken, is onderzoek nodig. JDRF steunt dit onderzoek, maar heeft daarvoor wel jouw hulp nodig. 

Er zijn verschillende manieren om te helpen.

1. Start een actie

Eigen actie

Wil je liever zelf een actie starten of meedoen met een ander evenement? Start dan hier jouw eigen actie. Je kunt ervoor kiezen om een individuele actie aan te maken, een teamactie op te zetten of om jezelf aan te sluiten bij een bestaand team. Je krijgt vervolgens een persoonlijke en/of teampagina waarop men een donatie kan achterlaten. 

Evenement

Neem deel aan een evenement en laat je sponsoren voor JDRF. Bij je inschrijving krijg je een persoonlijke pagina waarop men een donatie kan achterlaten. 

JDRF One Walk

JDRF organiseert elk jaar in juni haar eigen fondsenwervende publieksevenement: de JDRF One Walk. In de periode voorafgaand aan de evenementdag in juni kunnen particulieren en organisaties individueel of samen een actie starten en zich laten sponsoren om geld in te zamelen.
Als je in de periode maart-mei een actie wilt starten, dan kun je je aansluiten bij dit evenement. Ga dan naar jdrfwalk.nl om je aan te melden. Op jdrfwalk.nl vind je elk jaar vanaf maart informatie over het evenement van datzelfde jaar.

2. Sponsor een deelnemer of team

Door een deelnemer of team te sponsoren via zijn/haar actie, steun je deze deelnemer(s) én JDRF Nederland. Hier kun je een deelnemer of team sponsoren. 

3. Doe een algemene donatie

Je kunt natuurlijk ook bijdragen door een algemene donatie te doen, waarvoor dank! 

Alle opbrengsten van acties en de donaties zijn volledig bestemd voor onderzoek naar type 1 diabetes. 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 3.557 km afgelegd
Bekijk alle

Start zelf een actie of kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start een actie
Bekijk alle

Anoniem

31-01-2024 | 09:23